Skip to main content

En web-service

Revimaster skatteprogrammer er den næste generation af skatteprogrammer, der vil gøre dit arbejde som revisor meget nemmere. Revimaster programmet er i skyen – og det er vel at mærke en rigtig web-service (ligesom f.eks. e-conomic og Danløn også er web-services). Når Revimaster er en web-service betyder det, at du via Internettet bare logger på vores program, og så er du i gang. Programmet er altid tilgængeligt og opdateret. Vi tager os af alt det besværlige, sådan at du får mere tid til at betjene dine kunder.

Revimaster er et let og intuitivt skatteprogram, som du hurtigt lærer at bruge. Revimaster skatteprogrammerne leverer korrekte beregninger og informationsvenlige udskrifter. Revimaster sætter dig i stand til at optimere skatten for dine kunder, samt at rådgive dine kunder omkring skattemæssige valg. Revimaster skatteprogrammer anvendes ved skatteplanlægning, skatterådgivning, minimering af skatten samt udarbejdelse af skattemæssigt resultat og indberetning af oplysningsskema.

Revimaster skatteprogrammerne kan afvikles fra PC (Windows), Mac eller tablet. Revimaster er tilegnet afvikling med browseren Google Chrome, men vil også kunne afvikles med andre browsere. Men Chrome er altså den browser som vi garanterer til afvikling af Revimaster programmer. I den forbindelse bemærkes at Google Chrome er den browser, som 67% bruger som deres standard browser.

Er du interesseret i at høre mere?

Bliv kontaktet af Revimaster og få en uforpligtende samtale med os, og hør om de web-skatteprogram-løsninger, som vi kan tilbyde dig.