Skip to main content

Om Bernt Ranfelt

Jeg er registreret revisor og har i 9 år arbejdet som revisor på et revisionskontor.

I 39 år har jeg arbejdet med softwareudvikling, primært regnskabs- og skattesoftware til revisorer og skatterådgivere.

Jeg har således mange års erfaring omkring skatteret, praksis omkring skatteret, revisorers arbejdsproces, samt hvilke behov revisorerne har. Denne samlede viden bruger jeg, når vi med Revimaster bygger det perfekte skatteprogram.

Bernt Ranfelt fortæller videre:

Jeg selv stiftede og drev i mange år virksomheden Revisoft, der lavede professionelle skatteprogrammer til revisorer og skatterådgivere. I 2014 solgte jeg Revisoft til Wolters Kluwer/Magnus Informatik. Imidlertid viste det sig, at Wolters Kluwer/Magnus Informatik ikke delte mine ambitioner og ønske til den stratetiske retning for skatteprogrammer til revisorer. Dette var baggrunden for, at jeg opsagde min stilling hos Magnus Informatik.

Jeg udvikler nu det nye skatteprogram Revimaster. Revimaster er en helt ny generation af skatteprogrammer, der vil løfte overliggeren for, hvad du bør kunne forvente af dit skatteprogram fremadrettet.

Er du interesseret i at høre mere?

Bliv kontaktet af Revimaster og få en uforpligtende samtale med os, og hør om de web-skatteprogram-løsninger, som vi kan tilbyde dig.